Даниел Петров – Плевенският принц

539408_3873014899167_1992750353_nСлед като се класира на първият кастинг за тазгодишното издание на Гласът на България, Даниел Петров зарадва всички нас пред екраните тази вечер с изпълнението си на „Малкият принц“.

Макар никой от съдиите да не се обърна, с което Дани отпада от надпреварата за следващият глас на България, Преслава, Вики, Данчо Караджов и Миро останаха поразени от авторската песен, която плевенчанинът изпълни. Тя е дело както на него, така и на останалите членове от групата Taking Heed, която радва с концертите си както плевенската публика, така и фенове из цяла България. “More than you” печели награда Българското Нациолно Радио на фестивал в Несебър през 2011, както и запис в студиото на БНР.

През зимата на 2012 част от оригиналния състав на Taking Heed участват в проект на Веселин Плачков, Ерик Богосян и Плевенския Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ – „Предградие“, който обира овациите и печели сърцата на публиката.

С гордост мога да кажа, че съм приятелка както с Дани, така и с останалите членове на Taking Heed, и рядко пропускам техен концерт.

Макар отпаднал от надпреварата за Гласът на България, Даниел си остава един от красивите гласове на Плевен. Пожелавам му много успехи и смело напред!

M. Stefanova, 2013

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s